Menu
0
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,-
Niet goed? Geld terug!
07Jul2022
Nu te bestellen: First Class Wandbekleding

Nu te bestellen: First Class Wandbekleding

De exclusieve wandbekleding collecties zijn ontworpen door grote namen zoals Roberto Cavalli, Tim Wilman, Gianfranco Ferré en Valentyn Yudaskin.

De exclusieve wandbekleding collecties geven een luxueuze ambiance aan de ruimte.

De bekende Italiaanse ontwerper Roberto Cavalli, bekend van zijn opgebouwde mode en – parfum imperium, begon ruim 10 jaar geleden met het ontwerpen van excentrieke designs voor op de muur in de vorm van luxueuze wandbekleding. Met zijn uitgesproken designs in de vorm van sjieke en smaakvolle dieren printen en residentiele patronen, toveren de collecties van Roberto Cavalli een ruimte om tot een kostbaar doch sjieke gelegenheid.

Met het merk Roberto Cavalli Home betrad Cavalli de woning branche, eerst geconcentreerd op meubels waarna later ook op behang. Roberto Cavalli Home heeft de internationale markt veroverd en inmiddels is de 8e wandbekleding collectie te koop.

De exclusieve wandbekleding van Roberto Cavalli is professioneel bewerkt met bladgoud en glasparels, waardoor er gesproken kan worden van hoogwaardige kwaliteit wandbekleding.

Deze unieke designs met bladgoud en glasparels geven een buitengewoon luxe effect aan de wandbekleding. De dessins zijn verfijnd en exclusief, tijdloos-elegant en extravagant. Verschillende texturen, zoals diep reliëf en filigraan gravures, maar ook glitter en kristallen versterken het behang visueel en haptisch.

Dankzij jarenlange expertise en geavanceerde productietechnologieën, zorgt de gerenommeerde Italiaanse fabrikant voor de perfecte uitvoering van de ontwerpen en garandeert hoge kwaliteit made in Italy.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer
Ontwerp je eigen fotobehang!

Upload je eigen of kies uit meer dan 1 miljoen afbeeldingen en creëer binnen een paar minuten een unieke ruimte!

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.