Menu
0
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,-
Niet goed? Geld terug!
20Aug2021
KEK Amsterdam fotobehang

KEK Amsterdam fotobehang

Door: HSDWReacties: 0

KEK Amsterdam

KEK Amsterdam Wall murals

Wall Murals Fotobehang

Met een wall mural kun je je muur (of een groot gedeelte ervan) voorzien van fotobehang met prachtige kunstwerken uit het Rijksmuseum. Denk hierbij aan de Golden Age Flowers van Jan Davidsz de Heem. Zijn kleurrijk geschilderde bloemen boeketten zijn een ware eyecatcher. Of de Golden Age Landscapes van Hendrik Voogd en de Golden Age clouds.

Maar het kan ook wat ingetogener, zoals de blauwe bloemen van dezelfde Jan Davidsz de Heem. En moet het echt subtiel dan zijn, dan zou je kunnen kiezen voor behang met oude zwart-wit pentekeningen van bloemen of landschappen, zoals de Engraved Flowers van Jacues Bailly, Engraved Landscapes van Jan van Londerseel of de Engraved Clouds van bijvoorbeeld Noah van der Meer.
Bekijk Wall Murals


KEK Amsterdam Wallpaper

Wall paper

Behalve murals, panels en cirkels hebben we ook het "gewone" fotobehang van KEK Amsterdam. Gewoon staat hier tussen aanhalingstekens, want echt gewoon is het natuurlijk niet. In deze categorie vind je ook het prachtigste jungle behang of tropisch behang. Fotobehang uit deze categorie bestaat uit een 2 delige print gedrukt op 1 rol. Als je 1 rol bestelt, heb je fotobehang of een fotowand van 97,4cm breed en 280cm hoog. Het mooie is dat het patroon zich herhaalt, dus je kunt meerdere rollen nemen en dan oneindig lange muur met dit prachtige slaapkamer behang of woonkamer behang voorzien.
Bekijk Wallpapers


KEK Amsterdam Wallpaper panel

Wall Panels

Vind je een hele wand met fotobehang iets te veel van het goede, dan kun je kiezen voor een Wall Panel. Deze zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en prints. Daarbij kun je kiezen voor zowel de Golden Age Flowers, Golden Age Landscapes, Golden Age Clouds die ook als fotobehang te verkrijgen zijn, als de Engraved Flowers, Engraved Landscapes en de Engraved Clouds.

In deze categorie zijn ook andere kunstwerken te vinden, zoals de flamingo van John James Audubon of de witte reiger van diezelfde artiest.
Bekijk Wallpaper panels


KEK Amsterdam Wallpaper Circle

Wall Circles

Als je voorkeur uitgaat naar een artistieke en kunstzinnige decoratie van je muur, dan moet je echt even kijken bij de Wall Circles van KEK Amsterdam. Ook de cirkels zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en makkelijk te plakken. Want ze zijn al op maat gemaakt.

Bij de cirkels kun je ook weer kiezen uit de bekende Golden Age afbeeldingen of de subtiele Engraved kunstwerken.
Bekijk Wallpaper Circle


Behalve slaapkamer behang en woonkamer behang voor volwassenen, kun je in de collecties van KEK Amsterdam ook de mooiste en vrolijkste wall murals, panels of cirkels vinden voor de kinderkamer.

Wall Murals for kids

KEK Amsterdam wall murals for kids

Wall Panels for kids

KEK Amsterdam Wall panel

Wall Circles for kids

KEK Amsterdam Wall Circles for kids

Wall Paper for kids

KEK Amsterdam Wall paper for kids

KEK Amsterdam behang is gedrukt op vliesbehang en dat is heel makkelijk om te plakken. Hieronder twee instructiefilmpjes voor het plakken van de murals/panels en de circles.

Plakken van KEK behang

Plakken van een KEK cirkel

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer
Ontwerp je eigen fotobehang!

Upload je eigen of kies uit meer dan 1 miljoen afbeeldingen en creëer binnen een paar minuten een unieke ruimte!

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.