Menu
0
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,-
Niet goed? Geld terug!
27Jun2022
Het langst plezier van je badkamertextiel

Het langst plezier van je badkamertextiel

De badmatten van Kleine Wolke zijn van zeer hoge kwaliteit. Om langer plezier te hebben van de badmatten, is het juist onderhouden een ‘must’. Dit houdt in: het regelmatig uitschudden van de tapijten zodat stof wordt verwijderd en de stapel wordt losgemaakt en rechtgetrokken. Om de volumineuze garenlook lang te behouden, dienen de tapijten altijd apart van ander wasgoed gewassen te worden. Kies het zachte wasprogramma met de was temperatuur die in de onderhoudsinstructies staat vermeld, samen met het hoogst mogelijke waterniveau en gebruik milde wasmiddel. Het pluizenfilter in de wasmachine dient voor én na elke wasbeurt te worden gereinigd.

 De beste manier om de tapijten te drogen is door deze plat neer te leggen op een droogrek. Drogen op een kachel of met andere directe warmte zal de rug van de matten beschadigen. Op advies dienen katoenen badmatten, het beste in een kussensloop gewassen te worden, om de grotere ophoping van katoenpluisjes te absorberen.

 Voor het beste kleurbehoud, dienen alle onderdelen van een set altijd samen gewassen te worden, om ongelijkmatig bleken te voorkomen.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer
Ontwerp je eigen fotobehang!

Upload je eigen of kies uit meer dan 1 miljoen afbeeldingen en creëer binnen een paar minuten een unieke ruimte!

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.