Menu
0
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,-
Niet goed? Geld terug!
15Oct2021
Behang collecties najaar 2021

Behang collecties najaar 2021

Door: HSDWReacties: 0

Behang collecties najaar 2021

Indulgence Gingko

Indulgence

De collectie Indulgence is een prachtige collectie met verschillende soorten behang. In deze collectie ontbreken een aantal schitterende jungle behangsoorten met palmbomen natuurlijk niet. De palmbomen zijn met een glossy inkt gedrukt, waardoor ze een mooie glans hebben. En wat te denken van de weelderige pauw dessins die letterlijk op het behang schittern. Daarnaast vind je behang met bloemmotief of bomenprint in deze collectie, net als het wat grafischer maze behang. Kijk hier als je meer wilt zien van de collectie Indulgence.

 

Golfplaat behang

Trilogy

De collectie Triology geeft weer een nieuwe invulling aan de industriële stijl. Industrieel en rustiek, dat zijn de woorden waar deze collectie zich het beste mee laat beschrijven. In deze collectie zit industrieel behang met (net) echt verweerd en roestig metaal. Deze behangsoorten hebben een metallic uitstraling waardoor ze dus (net) echt lijken. Dat geldt ook voor het behang met golfplaten dessin of behang metalen platen die met pompnagels lijken te zijn vast gezet. Behalve metaallook behang vind je in Trilogy ook weer diverse soorten hout behang. Variërend van warm hout behang met parketlook, via het bekende steigerhout behang naar de eigentijdse whitewash planken. In een collectie als deze mag het steen behang natuurlijk niet ontbreken. En dat doet het ook niet. Er is keuze uit grillig baksteen behang, strak tegel behang of Oosters tegeltjes behang. Ook natuursteen behang komt aan bod met flagstones of keien muurtjes. Uiteraard zit het hardlopende tin ceiling behang ook in deze collectie.  En kijk hier als je meer wilt zien van de collectie Trilogy.

 

Poetry bloem behang

Poetry

De collectie Poetry is een ode aan de Marokkaanse en Zweedse tradities. Geïnspireerd door verschillende delen van de wereld, variërend van het exotische Marrakesh tot het Zweedse Dalarna. Voel de mystiek en de levensstijl dat samengaat met de originele Noordelijke vakmanschapstradities. Ga mee op reis naar de prachtige tuinen van Marrakesh and haar prachtige paleizen. Ontdek het prachtige bloemen behang, het bijpassende ruit behang met de grove of fijne ruitjes en het bijpassende effen behang / uni behang in Scandinavische kleurstellingen. En kijk hier als je meer wilt zien van de collectie Poetry.

 

Wall Fabric Pine Tree

Wall Fabric

Wall Fabric is een werkelijk prachtige collectie hoogwaardig behang. Wat deze collectie zo bijzonder maakt, is de hoge kwaliteit en uiterlijk van het behang terwijl de prijzen betaalbaar zijn. Het lijkt wel alsof de dessins op het behang zijn gestikt of geborduurd. Het behang doet heel realistisch aan. In Wall Fabric vind je prachtig bladeren behang, zoals de Pine Tree die zorgt voor een unieke ruimte in je interieur met dit exotische en natuurlijke dessin die de pracht van de den toont. Met hexagonale vormen als thema zorgt het Geometrische behang met zijn moderne design en intense kleuren voor een opvallende muur in je kamer. Het Grass Cloth behang is een herinterpretatie van de unieke textuur van natuurlijke materialen om een moderne atmosfeer te creëren. En natuurlijk bevat Wall Fabric een keur aan prachtige, bijpassende uni’s die ook op zich zelf voor een mooi resultaat in je interier zorgen. De kleuren lopen uiteen van koninklijk blauw, via het opgewekte oranje en tijdloze creme naar zacht groen, zwart met goed om uit te komen bij zwart-wit en grijs. En kijk hier als je meer wilt zien van de collectie Wall Fabric.

 

Fabric Touch

Net als Wall Fabric heeft ook de collectie Fabric Touch werkelijk prachtig behang. Ook hier geldt dat de dessins levensecht op het behang zijn aangebracht. Het lijkt wel of er handwerk aan te pas is gekomen en de dessins zijn geborduurd of gestikt op het behang. Het Fabric Touch Circle behang heeft een design dat het gevoel van hoogwaardig textiel borduurwerk oproept, middels een eenvoudige geometrische vorm die op een stylistische manier je ruimte zal verfraaien. De fijntjes geborduurde bloemen stralen licht op een natuurlijk lijkende linnen achtergrond en creëert een exotische sfeer in je interieur. Het sisal design weerspiegelt het comfortabele gevoel dat natuurlijke stoffen met zich meebrengt en borduurt voor op de gelijkenis en kleur van natuurlijke materialen om je interieur een aangename ambiance te geven. En kijk hier hier als je meer wilt zien van de collectie Fabric Touch.

 

Eden

De collecie Eden zorgt voegt een nieuw hoofdstuk toe aan het jungle behang, tropisch behang en botanisch behang. Geïnspireerd door de Hof van Eden vind je in dit boek weer weelderig behang met bladeren, palmbomen en exotische jungle dieren als flamingo’s of reigers. Deze opvallende dessins, waarvan sommige schitterende metallic effecten hebben, worden vergezeld door rustiger patronen zoals verticaal visgraat motief of met een fijn verticaal lijn motief. Daarnaast vind je in Eden ook weer mooie (bijpassende) uni’s. En kijk hier als je meer wilt zien van de collectie Eden.

 

Nomad

De mooiste plekken op aarde vormen de inspiratiebron voor de collectie Nomad. Het nomaden leven heeft de designers van deze collectie gestimuleerd om te blijven ontdekken en inspiratie te zoeken op de mooiste plekken ter wereld. Het Joëlle bladmotief behang is uitgewerkt in zilver- en goudtinten. Zoek je iets met bloemen dan heeft de serie Mae hier prachtige dessins voor. Door de opvallende kleuren lijkt het alsof je wild boeket bloemen op je muur hebt. Voor een geometrisch design kun je kiezen voor Dufy. Voortbordurend op de geometrische stijl is de serie Andros, waarbij Griekse invloeden als inspiratie hebben gediend. Dit behang heeft een geometrisch tegelpatroon met 3d effect. Een collectie als deze zou niet compleet zijn als er geen uitstapje is gemaakt naar de tropen. Met de Antigua palm haal je Caraïben in huis en zorg je voor een opvallende en fleurige wand in je kamer. En de overtreffende trap van een tropisch avontuur is het behang Malibu. Dit behang heeft een grasscloth structuur en ademt één al zomer. En kijk hier als je meer wilt zien van de collectie Nomad.

 

Arty

De collectie Arty is een retro style collectie. De collectie gaat in op de thema’s steden en gebouwen met de 3d achtige Arches Stairs of de Palm Springs. Het wordt abstracter met de Abstract Hills en de Faces. Als deze lijnen te swierig voor je zijn, kun je ook kiezen voor de strakke blokken. En blijft het te druk voor je, laat je de dan tot rust komen door met de mediterende dames mee te doen, zij zorgen voor de nodige ontspanning. En dan kom je lekker terug op aarde en zou je kunnen kiezen voor het landelijke hout behang. En kijk hier als je meer wilt zien van de collectie Arty.

 

Onyx

Voor echte eyecatcher in je interieur kun je niet om de collectie Onyx heen. Deze collectie combineert geometrische patronen met 3d effecten en een glossy look. Sprekend voorbeeld hiervan is de Onyx 3d zeskant. Dit 3d behang zorgt ervoor dat objecten echt je kamer in komen. De 3d blokken zijn strakker van vorm en het lijkt wel alsof er allemaal kleine lampjes in zitten. Als het wat frivoler mag zijn, zou je de 3d slinger kunnen plakken. De abstracte slinger is kunstzinnig vormgegeven en heeft een chique goudaccent. In dezelfde stijl zijn ook langwerpige ruiten te verkrijgen. Voor een wat strakker geheel kun je kiezen voor het behang met blokken motief. En kijk hier als je meer wilt zien van de collectie Onyx.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer
Ontwerp je eigen fotobehang!

Upload je eigen of kies uit meer dan 1 miljoen afbeeldingen en creëer binnen een paar minuten een unieke ruimte!

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.