Menu
0
14 dagen bedenktijd
Gratis verzending vanaf € 50,-
Niet goed? Geld terug!
21Oct2021
Behang Inspiratietool

Behang Inspiratietool

Door: HSDWReacties: 0

HSDW.NL Behang inspiratietool

Je interieur aanpassen is altijd leuk om te doen. Een kussen hier, een schilderij daar. De bank links, of rechts. Je kunt eindeloos verplaatsen, tot het goed voelt. Het veranderen van de kleur op je muur is een ingrijpender verandering. Eén die wel heel dankbaar is, want je creeert een compleet nieuwe look. Maar spannend is het ook. Je kunt niet zomaar even uitproberen en alles terug zetten als het niet mooi is. Daar hebben we iets op gevonden.

HSDW.NL Behang inspiratietool

We noemen het de behang inspiratietool en je vind hem op onze webshop HSDW.NL, door in het hoofdmenu te kiezen voor Behang Inspiratietool. In de tool kun je naar hartenlust experimenteren en kijken hoe een bepaald behang in je interieur staat. Je kunt kijken welke kleuren je het mooiste vind, verschillende behangsoorten met elkaar combineren en kijken of het de gewenste uitstraling heeft. Kleur doet heel veel met je interieur en het is fijn dat je vooraf kunt kijken of een bepaald behang het gewenste intieme effect heeft, of dat je liever een heldere en frisse kleur wilt.

HSDW.NL Behang inspiratietool

Je kunt in de tool een foto van je eigen interieur uploaden en je kunt kiezen uit een aantal voorbeeld kamers om het behang uit te proberen.  Je kunt het resultaat bekijken en aanpassen. Foto’s van het voorbeeld downloaden (al dan niet met de artikelinformatie erbij) of delen op social media.Ook kun je vanuit de HSDW.NL Behanginspiratietool heel eenvoudig doorklikken naar onze webshop en de het gekozen behang bestellen.

De tool werkt super simpel, kijk zelf maar even naar onderstaand filmpje.

">

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Abonneer
Ontwerp je eigen fotobehang!

Upload je eigen of kies uit meer dan 1 miljoen afbeeldingen en creëer binnen een paar minuten een unieke ruimte!

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.